« Receptenoverzicht

Gewokte aardappels met aubergine en paprika

Gewokte aardappels met aubergine en paprika
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 6 middelgrote, vastkokende aardappels, in dunne sneetjes
  2. 2 el olijfolie
  3. 1 medium ui, versnipperd
  4. 2 teentjes knoflook, geplet
  5. 1 rode paprika, in blokjes
  6. 1 aubergine, in blokjes
  7. 4 el gehakte koriander
  8. 250 ml kippenbouillon
Instructions
  1. Verhit de olie op hoog vuur in de wok. Sauteer ui, knoflook, aubergine en paprika tot ze zacht maar niet bruin zijn. Voeg de kippenbouillon en de koriander toe. Breng aan de kook en voeg de aardappelsneetjes toe. Laat doorkoken tot de aardappels beetgaar zijn (15 à 20 min.). Vocht dat dan nog in de wok overblijft, kun je gebruiken als saus.
Tip
  1. Past perfect bij een gegrild lamskoteletje.
Alvantho http://www.alvantho.nl/