Handel

Beste verkoper van de lekkerste aardappels van Nederland,

Het aardappelseizoen 2022 is nu al anders dan anders. In dit deel van oostelijk Zeeland hebben we altijd al veel meer zon dan elders, maar dit jaar nog eens extra veel zonuren. Zo nu en dan een flinke scheut regenwater al of niet in combinatie met de beregening met zoet water. Deze ingrediënten én het vakmanschap van onze telers zorgen dagelijks voor een hele goede aanvoer van de vroege Thoolse aardappelen. Iedere werkdag wordt via de veilklok onze aardappelen – onder het handelsmerk ALVANTHO (Alles Van Tholen) – verhandeld. ALVANTHO staat voor topkwaliteit. Inmiddels zijn er al heel wat heerlijke aardappelrassen beschikbaar, zoals de Doré, Premiére, Frieslander, Eigenheimer, Bildtstar, Musica en Colomba. Zoals je weet heeft ieder aardappelsoort unieke karaktereigenschappen en toepassingsmogelijkheden. We leveren de aardappelen – van onze 40 trotse Thoolse telers – in verschillende verpakkingen, zoals het handige doosje van 3 kilo, de zwarte ALVANTHO kist van 20 kilo of op bestelling ook in een kubkist.

Informeer bij jouw leverancier naar de overheerlijk ALVANTO vroege aardappelen. Je gaat er je klanten een groot plezier mee doen. Heb je aan ons vragen mail dan naar veiling.sa@alvantho.nl of bel 0166-652450.  

Via deze link tref je heerlijke recepten aan die te maken zijn met de diverse aardappelsoorten. Je kunt ze heel gemakkelijk uitprinten en aan jouw klanten meegeven.  

Wil je meer weten of de aardappelsoorten en maten? Klik dan hier.

Op deze pagina alles over de handel van onze Alvantho-aardappelen. Onze verkoopkanalen zijn:

1. Veiling

2. Bemiddeling

3. Commissionairs