« Receptenoverzicht

Aardappelsalade

Aardappelsalade
Serves 8
Write a review
Print
Ingredients
  1. 800 gram aardappels
  2. 2 hardgekookte eieren, gepeld, in grove stukken gehakt
  3. Een handjevol gemengde noten: hazelnoten, walnoten, etc.
  4. Een handvol gehakte verse peterselie
  5. Een handvol gehakte verse munt
  6. Twee eetlepels fijngehakte ui
  7. 200 ml karnemelk
  8. 1 eetl citroensap
  9. 1 eetl olijfolie
  10. Peper en zout
Instructions
  1. Was de (ongeschilde) aardappelen en kook ze op een pan met hoog vuur totdat ze net gaar zijn, dit duurt ca. 15 minuten. Giet af en laat ze 10 minuten goed afkoelen. Snijd de aardappelen in stukjes en doe ze in een grote slakom.
  2. Voeg selderij, peterselie, noten ​​en munt toe aan de aardappelen, meng alles goed. Voeg karnemelk, citroensap, olie, zout en peper, roer door elkaar. Voeg voorzichtig het gehakte ei toe.
Alvantho http://www.alvantho.nl/